/ by /   Nieuws / 0 comments

20e en laatste Mosselbingo doneert €850,- aan de Gravenruiters

Het was weer in een mum van tijd uitverkocht: de 20e en laatste editie van de Mosselbingo in Proeflokaal België. Ruim honderd mensen hadden een kaartje gekocht voor een heerlijk mosselmenu en gezellige bingo avond waarvan de opbrengst naar De Gravenruiters en Dierenasiel het Noordbroek ging.

Iedereen wint: lekker eten, gezellig bingo spelen en goede doelen steunen

Organisator en kok Jan heeft ook dit jaar weer alle gasten voorzien van een heerlijk mosselmenu. Mosselen gegaard in bockbier met verse groenten en brood om mee te dippen. De ruim 60 kilo mosselen werd geschonken door Vishandel Den Drijver. Na het eten werd er gezellig bingo gespeeld! Het was wederom een doorslaand succes.

De laatste keer

“We vonden het na al die jaren mooi geweest,” aldus Ben Evers. “We zijn ooit vanuit de motorclub hiermee begonnen in café De Tapperij aan de Ootmarsumsestraat. Later zijn we verhuisd naar Proeflokaal België. Nu zijn we 20 jaar verder en is het klaar.”

Trots op de sponsoren

De Mosselbingo is gesponsord door Den Drijver Vis, Bolletje, Preston Palace en Proeflokaal België. Door deze sponsoring is de opbrengst uit verkoop van de bingokaarten beschikbaar voor het goede doel. “Wij vinden dat de dieren en mensen met een handicap het ook goed moeten hebben.” aldus Jan, Ben en Jack van de Mosselbingo.

De opbrengst

De 20e Mosselbingo heeft €1700,- opgeleverd. Dit fantastische bedrag is op 12 oktober geschonken aan de Gravenruiters en Dierenopvang ´t Noordbroek. In Proeflokaal België hebben organisatoren Jan, Ben en Jack € 850,- overhandigd aan De Gravenruiters en Dierenasiel het Noordbroek.

Bedankt!

De Gravenruiters bedanken Jan, Ben en Jack voor hun jarenlange inzet en enthousiasme. Jullie initiatief is door vele mensen erg gewaardeerd! Ook bedanken wij nogmaals de sponsoren Den Drijver Vis, Bolletje, Preston Palace en Proeflokaal België voor het organiseren en ondersteunen van dit geweldige evenement!

SHARE THIS