Haringparty 2015 cheque
/ by /   Nieuws / 0 comments

28.000 Euro opbrengst Almelose Haringparty 2015

De graaf van Rechteren heeft op 11 juni bij de Almelose Haringparty 2015, samen met Ebbo Storm van Leeuwen, Dinand ter Braak van Ter Braak Willems Notarissen en Peter van Heteren, een royale check van €28.000 in ontvangst mogen nemen voor Stichting De Gravenruiters. Binnen 10 minuten werd de prijs van het eerste vaatje haring opgedreven van €200 tot  €20.000. Het veilen van 50 kaarten voor Heracles €2.000 en een vrije gift van €6.000  bracht het totaalbedrag op €28.000. Ongelofelijk en fantastisch!

De Gravenruiters centraal tijdens de Almelose Haringparty 2015

Ieder jaar stelt Stichting Almelose Haringparty een organisatie met een maatschappelijke functie centraal als beneficiant van de veilingopbrengst van het eerste vaatje haring. In 2015 gaat de opbrengst naar Stichting De Gravenruiters.

Haring happen, bieden, borrelen en veel plezier

Op het zonovergoten terras van restaurant Kreta in de stadvijver waren ruim 400 gasten getuige van de veiling van het eerste vaatje haring. Veilingmeester en voorzitter van Heracles, Jan Smit, liet gasten hoog tegen elkaar opbieden. Jan Smit riep enthousiast ‘Doe het voor de paarden! Alles voor de paarden!’ Het heeft geholpen. Binnen 10 minuten stond de teller op €28.000,-. ‘Ongelofelijk en fantastisch! We zijn hier dolblij mee.’ Aldus de bestuursvoorzitter van de Gravenruiters Peter van Heteren. De hele avond werd er door de gasten in een informele sfeer genetwerkt, plezier gemaakt en genoten van verse haring, een hapje en drankje.

Over de Gravenruiters Almelo

Stichting de Gravenruiters zorgt ervoor dat mensen met een handicap uit Almelo en omgeving onder professionele begeleiding aangepast kunnen pony/paardrijden. Bij De Gravenruiters rijden wekelijks vele gehandicapten, voornamelijk kinderen met een beperking. Kijk voor meer informatie op www.degravenruiters.nl.

SHARE THIS