Verkeersbord Doorgaand verkeer gestremd
/ by /   Nieuws / 0 comments

Afsluiting Kolthofsingel

Vanaf maandag 26 september zal er in opdracht van de gemeente Almelo werkzaamheden worden uitgevoerd aan de Kolthofsingel. De Kolthofsingel is daarom van maandag 26 september tot dinsdag 1 november afgesloten voor autoverkeer tot aan de Bosrand. Het fietspad aan de kant van de manege en de fietsoversteek bij de Bosrand blijven in gebruik.

Werkzaamheden

De wegafsluiting is nodig vanwege de aanleg van een riool, het vervangen van het asfalt en het verbreden van het fietspad aan de kant van de atletiekbaan en csg Het Noordik. De afsluiting tot aan de Bosrand duurt tot dinsdag 1 november. Daarna is de Kolthofsingel tot maandag 14 november afgesloten vanaf de rotonde tot en met de kruising met de Plesmanweg. De rotonde zelf blijft in gebruik.

Planning

Van maandag 14 november tot en met woensdag 14 december is de rotonde afgesloten. De fietsoversteek bij de Bosrand blijft in gebruik. De Kolthofsingel is afgesloten tot de Plesmanweg. De Plesmanweg is in deze fase weer bereikbaar vanaf de Burgemeester Schneiderssingel en de Kolthofsingel.De wegafsluiting is nodig vanwege de aanleg van een riool, het vervangen van het asfalt en het verbreden van het fietspad aan de kant van de atletiekbaan en csg Het Noordik. De afsluiting tot aan de Bosrand duurt tot dinsdag 1 november. Daarna is de Kolthofsingel tot maandag 14 november afgesloten vanaf de rotonde tot en met de kruising met de Plesmanweg. De rotonde zelf blijft in gebruik.

Tijdens de werkzaamheden zal de aannemer materialen opslaan op het weiland waar de Gravenruiters gebruik van maakt.

SHARE THIS