Almelo Doet! Teamfoto
/ by /   Nieuws / 0 comments

Almelo doet! bij de Gravenruiters!

Almelo Doet!

Ruim 230 ambtenaren van de gemeente staken op woensdag 16 september op diverse plaatsen de handen uit de mouwen in het kader van Almelo Doet! Aan de jaarlijkse klusdag van ambtenaren deden dit keer ruim 230 mensen mee. In samenwerking met Scoop zijn klussen geworven bij 23 verschillende maatschappelijke organisaties in de gemeente Almelo.

Schilderen bij de Gravenruiters

Bij de Gravenruiters waren vele ambtenaren aanwezig om te helpen bij het verven van de houten boarding in de binnenbak. Na het uitgraven van de randen kon de kwast ter hand worden genomen en in een mum van tijd was de gehele binnenbak voorzien van een laag verf! Wat een mooi resultaat!

Een goed verhaal!

Na de werkzaamheden, een kopje koffie en cake kregen de ambtenaren een rondleiding over de manege en uitleg over de activiteiten en toekomstplannen van de Gravenruiters. Tijdens de rondleiding werd met veel belangstelling geluisterd naar Angelique. Als deelneemster bij de dagbesteding vertelde Angelique over haar werkzaamheden en het belang van de Gravenruiters voor haar en de andere ruiters en deelnemers aan de dagbesteding. Haar enthousiaste verhaal maakte zichtbaar indruk.
We willen de Gemeente Almelo, Scoop en vooral het geweldige team van ambtenaren bedanken voor hun inzet!

 

SHARE THIS