Almelo doet!
/ by /   Nieuws / 0 comments

Stal geschilderd door Almelo doet!

Woensdagmiddag 6 september was de 4e editie van Almelo Doet!
Almelo Doet! is een maatschappelijke activiteit voor medewerkers van de gemeente Almelo die niet alleen leuk is, maar ook betekenisvol voor de stad. In samenwerking met Scoop Vrijwilligers zijn klussen geworven bij verschillende maatschappelijke organisaties in de gemeente Almelo. Op 6 september zijn 9 mensen van de gemeente Almelo actief geweest bij De Gravenruiters. Ondanks de buien is de buitenbak en onze stal weer netjes geschilderd.

Schilderen bij De Gravenruiters

Bij De Gravenruiters waren vele medewerkers aanwezig om te helpen bij het verven van de stal en de buitenbak. Omdat de dagbesteding van Aveleijn ’s ochtends het schilderwerk goed had voorbereid konden de medewerkers direct de kwast ter hand nemen. Ondanks het regenachtige weer is er tussen de buien door hard gewerkt om al het hout van een nieuwe laag verf te voorzien. Wat een mooi resultaat!

Gewaardeerde hulp!

Extra handjes zoals bij Almelo Doet! kan De Gravenruiters goed gebruiken. Deze hulp wordt dan ook erg gewaardeerd. Tijdens de regen in de koffiepauze kon iedereen energie bijtanken en genieten van een heerlijk appeltaartje.

De benodigde materialen zoals de verf, rollers en kwasten hebben we aangeboden gekregen door Mulder Vastgoedonderhoud.
Tijdens de Slingerbeurs van de Slinger Almelo heeft De Gravenruiters een match gemaakt met Mulder Vastgoedonderhoud en is advies en materiaal aangeboden. Wij bedanken Mulder Vastgoedonderhoud voor hun ondersteuning!

Tot slot spraken ook onze meiden uit het Meidenproject hun waarderen uit. Spontaan kreeg de ‘beste’ schilder uit het klussenteam van één van de meiden symbolisch een medaille uitgereikt als waardering voor het harde werken en opknappen van hun manege.
We willen de gemeente Almelo, Scoop en vooral het geweldige klusteam bedanken voor hun inzet!

 

SHARE THIS