Bas Tietema
/ by /   Nieuws / 0 comments

Als1team Challenge

De Gravenruiters verwelkomt Bas Tietema

Woensdag 3 april rond de klok van half vier (15:30 uur) arriveert Bas Tietema bij het Polman stadion van eredivisieclub Heracles Almelo.

De Gravenruiters steunt de Als1team Challenge en onze ruiters verwelkomen Bas Tietema voor het stadion.
Met onze menwagen rijden we naar Heracles Almelo en moedigen Bas aan tijdens zijn fietstocht langs alle Eredivisie stadions.

Als1team Challenge

Op zondag 31 maart gaat ambassadeur Bas Tietema van start met de Als1team Challenge. In 7 dagen fietst hij langs alle 18 eredivisie stadions, om uiteindelijk na 1500 km met zijn route het logo van Fonds Gehandicaptensport te vormen. Sluit je aan bij ons team door een stuk met Bas mee te fietsen, een donatie te doen of zelf een actie te starten.

Volg Bas tijdens de Als1team Challenge: www.twitter.com/bastietema

”In 1999 werd mijn lieve zusje Iris geboren, zij bleek het syndroom van Down te hebben. Voor mij als 5-jarige had dat totaal geen betekenis, voor mij was het een lieve zus net als mijn andere twee zusjes. Tot op een gegeven moment sommige dingen toch net even iets anders gingen, dan dat je normaal gewend bent. Wij als familie hebben Iris altijd enorm veel ruimte gegeven en gekeken naar de wereld van mogelijkheden die er voor haar en iedereen met een handicap zijn. Ook in de sport. Ik was daarom ook enorm trots toen ik vier jaar geleden werd gevraagd om ambassadeur te worden van het Fonds Gehandicaptensport. Twee werelden die voor mij samen kwamen, de passie voor sport en het mogelijk maken van sport voor iedereen!”
– Bas Tietema –

Deelnemen: Tijdens zijn fietstocht van 1500 km wil Bas langs 18 eredivisiestadions fietsen. Om uiteindelijk met zijn route het logo van Fonds Gehandicaptensport te vormen. Bij zijn fietstocht is er de mogelijkheid om een stuk met hem mee te fietsen. Iedereen die meefietst heeft de uitdaging om minimaal een bedrag op te halen van € 100,- aan donaties voor de gehandicaptensport. Dit kan door het aanmaken van een actiebus via: Kom in actie!

Wil jij een stuk met Bas meefietsen, meld je dan hier aan.

Challenge-Bas-Routekaart.jpg#asset:4088

Bron: www.fondsgehandicaptensport.nl/activiteiten/actieweek-voor-de-gehandicaptensport-1/

Foto © Bas Tietema/Als1team

SHARE THIS