Gravenruitersavond bij Ruiterdagen 2015
/ by /   Nieuws / 0 comments

Avond Almelose Ruiterdagen in het teken van de Gravenruiters

Stichting De Gravenruiters organiseert tijdens de 49e editie van de Almelose Ruiterdagen een gezellige feestavond op woensdag 1 juli. Iedereen in en om Almelo is welkom op het terrein van de Almelose Ruiterdagen.

De sterren van de hemel zingen

Om 20 uur speelt en zingt Anne Keizer de sterren van de hemel. Anne is bekend van de Voice Kids en heeft al eens mogen meedoen aan een show van Marco Borsato. Ondanks haar visuele handicap laat ze horen dat dit geen beperking hoeft te zijn om dat te doen waar je van houdt en goed in bent.

De Gravenruiters presenteren hun werk tijdens feestavond

Rond 20:30 uur is er een intermezzo van De Gravenruiters. Zeer binnenkort hoopt de Stichting te kunnen starten met de eerste stappen van de bouw van een nieuwe manege. Om de veiligheid van de ruiters te kunnen garanderen en de activiteiten onder elke weersomstandigheid aan de deelnemers te kunnen aanbieden, is het hard nodig om het modderige terrein en de geïmproviseerde binnenbak te vervangen door een waardige locatie. Diverse betrokkenen zullen hun persoonlijke verhaal vertellen.

Het dak van de tent

Vanaf 21:00 uur gaat het dak van de feesttent eraf, wanneer de jonge coverband Right Position uit Geesteren, het podium betreedt. In Twente weten al veel mensen dat deze jongens een feestje kunnen bouwen.

Deze feestavond wordt mogelijk gemaakt door Stichting De Gravenruiters, studentes Rose, Lotte, Deveny van ROC van Twente, By the Hand communicatieadvies en de Almelose Ruiterdagen.

Programma in het kort

  • 20.00 uur – Anne Keizer van The Voice of Holland
  • 20.30 uur – Presentatie bouwplannen De Gravenruiters
  • 21.00 uur – Coverband Right Position uit Geesteren

Bezoekersinfo

  • Adres: Bosrand 22 Almelo
  • Entree: Gratis
  • Munten: Aan de kassa

Almelose Ruiterdagen logo

SHARE THIS