/ by /   Nieuws / 0 comments

Bolk geeft nieuwe tractor

Henk Bolk heeft samen met Bernard Krone De Gravenruiters een nieuwe tractor met kiepwagen geschonken!

Verjaardagscadeau Bolk

De 75ste verjaardag van Dhr. Bolk is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Op het voor hem georganiseerde  verjaardagsfeest kwamen veel zakenrelaties. Dhr. Bolk heeft verzocht als cadeau geld te geven voor De Gravenruiters. Pas na zijn verjaardag werd De Gravenruiters op de hoogte gebracht van dit geweldige initiatief. In overleg met Dhr. Bolk is daarop gezocht naar een concreet doel.

Nieuwe tractor

Een doel voor het cadeau was snel gevonden. De oude tractor van De Gravenruiters was aan vervanging toe. Dit idee werd enthousiast omarmd door Henk Bolk. Via zijn zakenvriend Bernard Krone kwam een geschikte John Deere tractor in het vizier. Krone is bouwer van grote opleggers en eigenaar van het grootste dealeragentschap van John Deere in Duitsland. Het enthousiasme van Bolk werkte aanstekelijk waardoor Krone besloot het initiatief te ondersteunen en een financiële bijdrage te leveren aan het cadeau.

Kiepwagen

Achter de nieuwe tractor kunnen we ook een kiepwagen koppelen. Dhr. Bolk heeft een geschikte aanhanger op de kop weten te tikken welke in de werkplaats van Bolk Transport is opgeknapt. De kiepwagen is in bijpassende John Deere kleuren gespoten. De Gravenruiters, en in het bijzonder onze vrijwilliger Erwin, beschikt nu over een prachtige combinatie waarmee we ons terreinonderhoud en verzorging van de paarden kunnen ondersteunen.

Bedankt

De Gravenruiters is erg dankbaar voor deze ondersteuning die het paardrijden voor mensen met een beperking mogelijk maakt.

Deutsch

Henk Bolk und Bernard Krone haben einen tollen John Deere Trecker den “De Gravenruiters” gespendet! Wir sind super glücklich mit dem Trecker!!!

Zum 75. sten Jubileum/ Jahrestag vom Transportunternehmen von Henk Bolk ist Geld eingesammelt für die ‘De Gravenruiters’, ein neuer Trecker war das Ziel!! Sein Geschäftsfreund Bernard Krone, ein John Deere Händler aus Deutschland, hat den Restbetrag gesponsort!

‘De Gravenruiters’, die für Menschen mit einer Behinderung, Reiten möglich machen, sind sehr Dankbar und Glücklich mit dieser Unterstüzung!

SHARE THIS