/ by /   Nieuws / 0 comments

Geef je op als collectant voor het Fonds verstandelijk gehandicapten!

De Gravenruiters collecteren voor het Fonds verstandelijk gehandicapten

Van 25 t/m 30 september collecteren de Gravenruiters in de gemeenten Almelo en Wierden voor het Fonds verstandelijke gehandicapten (FVG). Met 3 uurtjes collecteren op een dag naar keuze in deze periode, kan je als lid en sympathisant van de Gravenruiter veel betekenen voor mensen met een verstandelijke handicap. Daarom zou erg gaaf zijn als jij ons zou willen helpen met collecteren voor het FVG. Met deze collecte steunen we niet alleen het Fonds. 50% van het bedrag dat we in Almelo en Wierden ophalen is ook bestemd voor De Gravenruiters! En dat kunnen we natuurlijk goed kunnen gebruiken voor het organiseren van onze activiteiten voor onze ruiters met een verstandelijke- of een meervoudige beperking.

Geef je op als collectant!

Samen collecte lopen is gezellig en effectiever

Vind je alleen collecte lopen niet zo leuk of spannend? Vraag dan aan je familie, vrienden en bekenden of zij ook voor De Gravenruiters willen collecteren. Als Gravenruiter kun jij vast mooie dingen vertellen over wat wij doen en waarom dat de moeite waard is om voor te collecteren. Collecteren kan in je eigen buurt. Doe mee en stuur een bericht ter attentie van Diny Jurg.

Over het Fonds Verstandelijk Gehandicapten

Fonds verstandelijk gehandicapten vergroot de wereld van mensen met een verstandelijke beperking. Met de opbrengst van de collecte financiert het Fonds projecten die het leven van mensen met een verstandelijke beperking leefbaar maken en hun wereld vergroten. Naast financiële steun is aandacht voor de positie van mensen met een verstandelijke beperking van belang. Via de website www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl/collecte is aanmelding ook mogelijk en is tevens nadere informatie te vinden.

SHARE THIS