Slinger Award 2015
/ by /   Nieuws / 0 comments

De Gravenruiters en Brandweer Twente winnen Slinger Award 2015!

Tijdens een bijeenkomst van Zakelijk Almelo is de Slinger Award 2015 uitgereikt aan de Gravenruiters en Brandweer Twente.

Winnende match

De match waarin de Brandweer Twente als aanbieder voorlichting op maat inzake brandveiligheid gaat geven aan de vrijwilligers van de Gravenruiters kreeg de meeste stemmen.
In het Theaterhotel ontvingen Hilde Slager en Paul Sijtema van Brandweer Twente en Peter van Heteren en Niek Steenhagen van Stichting de Gravenruiters uit handen van Henny Ganseman, voorzitter van de Slinger Almelo een oorkonde en een mooie schaal.

Spannende verkiezing

De drie genomineerde matches hebben een zeer spannende verkiezingsstrijd gevoerd. In het laatste weekend hebben de Gravenruiters en Brandweer Twente de winst naar zich toe weten te trekken.
Brandweer Twente en de Gravenruiters haalden met 210 stemmen 53.3 % van het totaal aantal stemmen.
Humanitas onder Dak en het ROC van Twente met 155 stemmen 39.3 % en Bouwbedrijf Ter Horst BV en de Rietpoort haalden 29 stemmen binnen en daarmee 7.4 % van het totaal.

Bedankt!

Als Gravenruiters zijn wij erg trots dat uit de in totaal 136 matches we samen met de Brandweer Twente de Slinger Award 2015 hebben mogen ontvangen! Iedereen die op onze match gestemd heeft willen we dan ook hartelijk bedanken!

SHARE THIS