De Gravenruiters Promotie Café
/ by /   Nieuws / 0 comments

De Gravenruiters in het Promotie Café

In het druk bezochte Promotie Café presenteerde het Almelose bedrijfsleven, de gemeente, stichtingen en verenigingen zich op de beursvloer. Alweer voor de vijfde keer bood Almelo Promotie de vele bezoekers de kans de kracht en talenten van Almelo te ontdekken. Het was voor de Gravenruiters een uitgelezen mogelijkheden om haar unieke verbinding van paardrijden voor mensen met en zonder beperking, huifbedrijden, jeugdhulpverlening, sociale re-integratie en dagbesteding te laten zien.

Swingende opening van het Promotie Café Almelo

In de theaterzaal van Hof88 werd de avond swingend geopend door dans optredens van Innerall. Hierna verwelkomde bestuursvoorzitter van Almelo Promotie Jan van Schilt de aanwezigen.

Samen bouwen aan Almelo

Wethouder Claudio Bruggink nam namens de gemeente Almelo het woord. De wethouder benoemde de ambitie van de Gemeente Almelo om samen met Almelo te bouwen aan het zelfvertrouwen van de stad. “Almelo, als we willen, kunnen we alles!”

Initiatief nemen zorgt voor succes

Evy Goessen,directeur van Almelo Promotie, gaf vervolgens een uitgebreide presentatie over de werkzaamheden van stichting Almelo Promotie. Evy Goessen, benadrukte het belang van samenwerking binnen Almelo en dat het blijven ontwikkelen van nieuwe initiatieven zorgen voor een succesvolle stad.

Gemeente en Almelo Promotie geven voorzet met de Gravenruiters

Deze inleiding gaf een mooie voorzet de meer dan 250 aanwezigen te vertellen over het initiatief van de Gravenruiters. Met onze concrete plannen voor het bouwen van een nieuwe voorziening willen de Gravenruiters bouwen aan de stad. Door samen te werken met vele partners uit Almelo kunnen we de ambitie van de Gravenruiters waarmaken en meerwaarde creëren voor onze deelnemers en maatschappij.

Jazzy muzikaal slot

Na afloop van het Promotie Café kon er genoten worden van jazzband Jazz Ma Non Troppo en was er gelegenheid om de kunst in de kunsthal van Indigo te bezichtigen.

Promotie Café Almelo gemist?

Dit najaar wordt er door Almelo Promotie wederom een Café georganiseerd en wel op maandag 30 november 2015!

SHARE THIS