logo almeloos feestje
/ by /   Nieuws / 0 comments

De Gravenruiters komen naar het Almeloos feestje

Stichting de Gravenruiters is dit jaar het goede doel van het Almeloos feestje! Tijdens dit evenement wordt al weer voor de zesde keer de oefenwedstrijd gespeeld tussen Heracles Almelo en de Almelose selectie van amateur verenigingen.

Heracles op Almelose bodem

Voor het eerst dit seizoen speelt Heracles op Almelose bodem en wordt het nieuwe voetbalseizoen ingeluid. Nog niet in het vernieuwde stadion, waar hard aan wordt gewerkt, maar wel op historische bodem voor de monumentale Engelse tribune die zijn oorsprong kent in het oude stadion. In deze historische omgeving zal Heracles zich presenteren in het nieuwe tenue met een prachtig nieuw logo. Ook zo benieuwd hoe dit er in het echt uitziet?

Met trots geselecteerd

De Almelose selectie bestaat uit de geselecteerde amateurspelers van de Almelose voetbalclubs. Voor hen is het spelen van deze wedstrijd een geweldige belevenis. Onder leiding van oud scheidsrechter in het betaald voetbal en vaste waarde Roelof Luinge, aan de amateurs de eer het de professionals zo lastig mogelijk te maken.

Wanneer en waar is het Almeloos feestje?

Op zaterdag 11 juli wordt er om 14:30uur afgetrapt aan de Verlengde Sportlaan 1 op het sportcomplex van gastheer A.V.C. Heracles. Dit is het terrein nabij de Bornsestraat waar de B.V.O. Heracles haar oorsprong kent.
Na de wedstrijd is er gelegenheid handtekeningen te scoren van je favoriete Heracles spelers en er is een afterparty met DJ duo André & André!

De Gravenruiters in de schijnwerpers

De Gravenruiters zullen zich voor, tijdens en na de wedstrijd presenteren. We zijn aanwezig om de Gravenruiters uit te dragen, hebben een bijdrage in het programmaboekje, de speaker zal ons vermelden en de aanwezige Gravenruiters zullen promotiemateriaal uitdelen.  We vinden het geweldig dat we tijdens dit Almelose evenement ons mogen presenteren aan het publiek! Graag tot ziens langs de lijn!

SHARE THIS