/ by /   Nieuws / 0 comments

Doneer en help onze cliënten weer terug in het zadel!

[Update 21 feb.]

We hebben in de nacht van 16 februari 2018 een flinke tegenslag gehad met de brand in onze kantine. Onze paarden zijn gelukkig allemaal in orde en er is niemand gewond geraakt, maar als het materieel in de kantine moet als verloren worden beschouwd.

Tegelijkertijd gaan we bij De Gravenruiters gewoon door met ons doel: En dat is mensen die een beperking hebben of een achterstand tot de maatschappij gelukkig maken via paarden. Want daar doen we het voor. Als je kan, zou je ons dan willen meehelpen om deze mensen weer snel in het zadel te krijgen?

Donaties, kennis en handige handjes zijn allemaal welkom

In de dagen na de brand hebben we heel veel hartverwarmende reacties gekregen. Dat heeft ons veel positieve energie geven. Onze vrijwilligers zijn keihard aan het werk om alle schade te herstellen, de paardrijlessen door te laten gaan en al het hulpaanbod te inventariseren.

We zijn dankbaar dat er veel paardenspullen zijn aangeboden. Als je De Gravenruiters nu wilt helpen dan kun je:

Als je ons kunt helpen met materiaal, kennis of kunde, neem dan contact op met: Kirsten Nijhuis op telefoonnummer 06 839 907 54 of Peter van Heteren op telefoonnummer 06 533 770 59. Zij stemmen graag met je af hoe en wat.

Financieel bijdragen?

Natuurlijk is een financiële bijdrage ook altijd welkom. Wil je een financieel bijdragen aan ons overmaken: Dat kan op het volgende rekeningnummer: NL21 ABNA 0465 466516

Hartelijk dank

We willen iedereen bedanken voor alle lieve reacties en spontane hulp die ons wordt aangeboden. Dat is echt super fijn.  We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen, ook via Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lessen gaan door

De lessen gaan gewoon door. Soms in een aangepaste vorm.

 

SHARE THIS