Erwin Oosterman genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2017
/ by /   Blog, Nieuws / 0 comments

Stem op Erwin Oosterman! #vrijwilligersprijs

Erwin Oosterman genomineerd voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2017!

Erwin Oosterman vrijwilliger bij De Gravenruiters is genomineerd voor de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2017! Breng je stem uit op Erwin!

Sinds 2009 is Erwin vrijwilliger bij De Gravenruiters. Inmiddels behoort hij al jaren tot onze kernvrijwilligers en doet heel belangrijk werk voor De Gravenruiters. Als klusjesman is Erwin 30 uur per week op de manege aanwezig. Hij zorgt ervoor dat de manege goed wordt onderhouden. Belangrijk is de manier waarop het hij dat doet. De Gravenruiters hebben weinig geld. De stallen van de manege zijn bijvoorbeeld gemaakt van onderdelen die elders voor niets ter beschikking werden gesteld. Het lukt Erwin altijd om met allerlei bij elkaar gezochte materialen kapotte of versleten onderdelen van de manege te vervangen of te repareren. Daar moet je inventief voor zijn, geduld hebben en vooral een positieve instelling bezitten. En die heeft hij!

Naast zijn vaardigheden en creativiteit kan Erwin goed samenwerken en is van vele markten thuis. Hij heeft altijd een goed humeur en oprechte interesse in anderen. Andere vrijwilligers weet hij te inspireren zich in te zetten voor het werk van De Gravenruiters. Daarmee is hij één van de centrale spelers van de stichting. Niet voor niets wordt Erwin wel ‘het gezicht van De Gravenruiters’ genoemd. Deze altijd bereikbare, betrouwbare en gemoedelijke man, die ook bijspringt op vroege of late tijden, is beter in het geven dan zelf ontvangen. Daarom vinden wij het zo leuk als hij nu eens een keer op een bijzondere wijze zelf mag ontvangen, door deze nominatie!

Stemmen

Spreek ook je waardering uit voor het vrijwilligerswerk van  Erwin en

STEM HIER OP ERWIN!

Vanaf 1 juni tot en met 29 juni kunt jij je stem uitbrengen!

Overijsselse Vrijwilligersprijs

Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Meer dan de helft van de inwoners in Overijssel is actief als vrijwilliger. Daarmee zit Overijssel in de top drie van alle provincies! Deze vrijwillige inzet levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en (sociale) samenhang in de Overijsselse samenleving.

Met de Overijsselse vrijwilligersprijs wil de Provincie Overijssel haar grote waardering uiten voor de – vaak onzichtbare-  inzet van al die duizenden Overijsselse vrijwilligers. Dit jaar reikt de provincie Overijssel voor de achttiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit.

www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl

Ook vrijwilliger worden?

Ben je geïnspireerd door het verhaal over Erwin en wil je ook vrijwilliger worden bij De Gravenruiters. Neem contact met ons op!

SHARE THIS