ETC Nederland klust bij De Gravenruiters
/ by /   Blog, Nieuws / 0 comments

ETC Nederland klust

Op dinsdagmiddag 23 januari en donderdagochtend 25 januari  hebben medewerkers van ETC Nederland geklust bij De Gravenruiters. Vanuit maatschappelijk verantwoord ondernemen zet ETC Nederland zich graag in voor organisaties met een maatschappelijk doel. De Gravenruiters is een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking en meerwaarde creëert voor de maatschappij.
Voor grote klussen maakt De Gravenruiters graag gebruik van extra hulp. Dit maakt dingen mogelijk die we zelf niet of niet zo snel zouden kunnen realiseren.

Mooi blauw

Ons nieuwe overdekte onderkomen heeft een passende kleur gekregen, namelijk Gravenruiters blauw! Met de hulp van vele medewerkers van ETC Nederland werd ons gebouw in rap tempo geschuurd, afgenomen en geschilderd. Na een eerste laag op dinsdag heeft de tweede ploeg op donderdag alles netjes afgewerkt en de tweede verflaag aangebracht. Met als gevolg een prachtig eindresultaat!
Iedereen had zichtbaar plezier in het werk. Door samen de schouders eronder te zetten was er op beide dagen zelfs nog tijd over om ook de stal mooier te maken.

Goed moment

De hevige storm van 18 januari heeft gezorgd voor de nodige schade op de manege. Onder het motto vele handen maken licht werk zijn de tent en onze hooiopslag grotendeel hersteld. De aanwezigheid van ETC Nederland kwam dus op een goed moment.

De juiste middelen

Als manege beschikt De Gravenruiters natuurlijk niet over de middelen en materialen om te schilderen en op hoogte te werken. Gelukkig hebben we aan Mulder Vastgoedonderhoud een goede ‘buurman’. De benodigde materialen zoals de verf, rollers en kwasten hebben we aangeboden gekregen door Mulder Vastgoedonderhoud. Ook mochten we diverse ladders van hun lenen.
Tijdens de Slingerbeurs van de Slinger Almelo heeft De Gravenruiters een match gemaakt met Mulder Vastgoedonderhoud en is advies en materiaal aangeboden. Wij bedanken Mulder Vastgoedonderhoud voor hun ondersteuning!

Smaakt naar meer…

Op onze manege ontvangen we iedereen gastvrij en laten je kennis maken met onze gewaardeerde Gravenruiters sfeer. Hierdoor voelt een ieder zich snel thuis en dat maakt het makkelijk om je talenten te ontplooien. Onze klussers gingen dan ook als een speer. Er was zichtbaar veel klus talent!
Iedereen zag de moeilijke omstandigheden waarin De Gravenruiters moet werken en was super gemotiveerd om onze manege een beetje mooier te maken. Maar bovenal was men onder de indruk van het goede werk dat De Gravenruiters doet voor mensen die het moeilijker hebben in de maatschappij. Met recht kun je zeggen dat iedereen ‘de smaak te pakken had’. En toen ETC Nederland onverwachts iets lekkers bij de koffie kwam brengen was dit ook letterlijk het geval.

Voor iedereen ‘smaakte deze dag naar meer’ en dan doelen we niet op de appelflappen. ?
Graag tot ziens bij De Gravenruiters!

ETC Nederland en iedereen die heeft geholpen ontzettend bedankt!!!

 

 

SHARE THIS