Fonds-Gehandicaptensport
/ by /   Nieuws / 0 comments

Geef je op als collectant voor het Fonds Gehandicaptensport!

Collecteer mee voor Fonds Gehandicaptensport

Van 1 april tot en met 7 april vindt de collecteweek van Fonds Gehandicaptensport plaats. Voor deze collecte zijn wij op zoek naar collectanten.

Doe mee!

De Gravenruiters zoekt collectanten in de gemeenten Almelo en Wierden voor de collecte van het Fonds Gehandicaptensport. Met de collecte helpt u ook De Gravenruiters! De Gravenruiters biedt beweging aan mensen met een beperking. Aangepast paardrijden, Dagbesteding of Huifbedrijden, wij bieden beweging op maat aan mensen met een handicap.

Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport zet zich in voor alle sporters met een zintuiglijke-, verstandelijke- en/of lichamelijke handicap. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Doel van de collecte is om zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Veelal zijn kostbare aanpassingen aan sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie noodzakelijk, denk aan tilliften, sportrolstoelen, of aangepast sanitair. Ook is er vaak extra begeleiding en/of speciaal vervoer nodig.

Help mee en geef je op als collectant!

Wij vragen om jouw hulp tijdens de collecteweek in Almelo en Wierden. Van 1 t/m 7 april kun jij een sportieve bijdrage leveren voor mensen met een handicap. Je kunt zelf aangeven in welke straat je wilt lopen. Samen lopen met iemand maakt het altijd leuker en zorgt tevens voor de dagelijkse beweging!

Geef je op!

Geef je hier op als collectant!
Of via het Fonds Gehandicaptensport per telefoon: 020 – 73 72 170 of via: www.fondsgehandicaptensport.nl/collecteweek.

Update: Wil je in 2019 collecteren voor Fonds Gehandicaptensport en De Gravenruiters neem dan contact met ons op. 

SHARE THIS