Huttenland 2016
/ by /   Nieuws / 0 comments

Gravenruiters goede doel Huttenland

Huttenland is het zomerse evenement waar de Almelose jeugd haar creativiteit in kwijt kan. Gecombineerd met sport en spel is er ook in Huttenland altijd wat te doen. Dit gratis evenement voor kinderen van 8 t/m 14 jaar wordt jaarlijks georganiseerd door Scoop Welzijn. Na een zomer lang bouwen en timmeren komt er traditioneel met het Sloophuttenfeest een vlammend eind aan Huttenland.  Een afsluiting die ook ‘de Gravenruiters’ verwarmde; wij mochten namelijk collecteren!

Sloophuttenfeest

Op het Sloophuttenfeest worden alle ouders en andere geïnteresseerden uitgenodigd de vele hutten te bekijken. Dit werd ook gedaan door wethouder en loco-burgemeester Irene ten Seldam. Zij had de eer om prijzen uit te reiken voor de leukste en origineelste hutten.Tot slot gingen onder het toeziend oog van de vele kinderen, ouders, vrijwilligers en belangstellenden alle hutten in vlammen op.

Gravenruiters het goede doel van

Dit jaar stond het Huttenland op het Indië terrein, schuin tegenover ‘de Gravenruiters’. Dit bracht een mooie verbinding tot stand waarin we elkaar van dienst konden zijn. Maar nog mooier was dat Stichting ‘de Gravenruiters’ het goede doel mocht zijn tijdens het Sloophuttenfeest!
Aan de bezoekers werd gevraagd middels een gift aan ‘de Gravenruiters’ hun waardering te uiten voor dit gratis evenement. Nadat de vlammen waren gedoofd was onze collectebus gevuld met €224,96!

Bedankt!

‘De Gravenruiters’ bedankt iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Onze speciale dank gaat uit naar de organisatie en vrijwilligers van Huttenland.

SHARE THIS