Slinger Award
/ by /   Nieuws / 0 comments

Gravenruiters met Brandweer Twente genomineerd voor Slinger Award 2015!

De Gravenruiters zijn samen met de Brandweer Twente door stichting de Slinger Almelo genomineerd voor de Slinger Award 2015! Tijdens de Slingerbeurs Almelo maakte de Gravenruiters een match met de Brandweer Twente: de Brandweer Twente gaat een voorlichting op maat verzorgen inzake brandveiligheid aan de vrijwilligers van de Gravenruiters.

Veilige omgeving

Door de unieke verbinding van de Gravenruiters kan iedereen op maat paardrijden, paarden verzorgen en in een paarden omgeving zijn of haar talenten ontwikkelen. Het bieden van veiligheid is hierbij van belang. We zijn dan ook erg blij dat de Brandweer Twente ondersteuning biedt door onze gewaardeerde vrijwilligers voorlichting te geven over brandveiligheid op onze manege.

Trots

Uit de 136 matches hebben de Gravenruiters en de Brandweer Twente een nominatie ontvangen voor de Slinger Award 2015! Vind jij brandveiligheid op onze manege belangrijk? Steun onze match en help de Gravenruiters en de Brandweer Twente bij het winnen van de Slinger Award 2015!

Stem nu

Stemmen kan t/m 2 november 12.00 uur door de Gravenruiters te mailen naar info@deslingeralmelo.nl of ga naar www.deslingeralmelo.nl en stem via de poll.

Uitreiking

Op maandag 2 november wordt rond de klok van 18.00uur de Slinger Award 2015 uitgereikt in het Theaterhotel in Almelo.

SHARE THIS