Almeloos feestje Gift 1500euro
/ by /   Nieuws / 0 comments

Gravenruiters scoort met het Almeloos feestje!

De historische bodem van gastheer A.V.C. Heracles werd op zaterdag 11 juli voor de zesde maal verbonden aan dit unieke voetbalfeest. De speciaal geprepareerde grasmat lag er prachtig bij en ook om het veld was er van alles te bleven. In de stand van de Gravenruiters werd verteld en zichtbaar gemaakt wat paardrijden betekent voor mensen met een handicap. Het scorend vermogen van ‘de Gravenruiters’ bestaat uit de unieke verbinding van activiteiten. Deze staan niet op zichzelf, maar zijn juist sterk met elkaar verbonden. Dat maakt ‘de Gravenruiters’ zo uniek!

Eindstand €1.500,-

De wedstrijd eindigde in een 0-8 overwinning voor de profs van Heracles Almelo, maar er waren louter winnaars. Voor de spelers van de Almelose amateur selectie was het een geweldige sportieve ervaring, het publiek kon genieten van mooi voetbal en veel gezelligheid om het veld en de Gravenruiters kon laten zien op welke wijze meerwaarde wordt gecreëerd voor mens en maatschappij!
In de blessuretijd van dit voetbalfeest, woensdagavond 9 december, werd er nogmaals gescoord! Op deze avond doneerde het Almeloos Feestje €1.500,- aan een afvaardiging van de Gravenruiters!!!

Bedankt

De Gravenruiters bedankt het Almeloos Feestje, haar sponsoren en publiek voor deze prachtige donatie! Een geweldige ondersteuning bij het ontwikkelen van talenten, het bieden van beweging, ontspanning en therapie aan hen die daar weinig andere mogelijkheden toe hebben!

SHARE THIS