Kledinginzameling VPGO
/ by /   Nieuws / 0 comments

Help het aangepast paardrijden met je oude kleding

Help met je oude kleding het paardrijden voor gehandicapten

Woon je in gemeente Tubbergen en heb je nog kleding liggen waar je niets meer mee doet? Stop het in een kledingzak en maak Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost er blij mee. Met de kledinginzameling in Tubbergen zorgen zij ervoor dat mensen met een handicap in Oost Nederland onder professionele begeleiding kunnen paardrijden. Van 27 t/m 29 mei worden de zakken huis aan huis opgehaald.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst komt ten goede aan maneges voor mensen met een handicap in Oost Nederland.
In Almelo en omstreken biedt De Gravenruiters mensen met een beperking de mogelijkheid om paard te rijden.
De opgehaalde kleding wordt gesorteerd en als tweedehands kleding verkocht of gerecycled. De opbrengst hiervan wordt onder andere besteed aan speciaal paardentuig dat het voor mensen met een handicap mogelijk maakt om op een paard te kunnen zitten, voor tilliften, paardenverzorging en het onderhoud van de maneges.

Wanneer ontvang je de kledingzak?

Inwoners van Tubbergen ontvangen in de periode van 22 t/m 24 mei een kledingzak in de brievenbus. Zit alle kleding in de zak? Sluit dan de kledingzak goed af en zet de zak aan straat op de aangegeven datum. Heb je meer kleding gebruik dan extra eigen zakken.

Ophaaldata kledingzakken

Op de kledingzak staat de dag vermeld waarop de zak bij jou wordt opgehaald. Herkenbare auto’s van Kledinginzameling Paardrijden Gehandicapten zullen in de periode van 27 t/m 29 mei in heel Tubbergen de zakken huis aan huis inzamelen. Kijk dus goed op je kledingzak wanneer jij de zak aan straat kan zetten.

Geen kledingzak ontvangen of opgehaald

Mocht je geen kledingzak hebben ontvangen of is de zak onverhoopt niet opgehaald? Neem dan contact op of bel met de inzamelaars via 053-4339690.
Je kunt ook je oude kleding inleveren bij een van de twee vaste inzamelpunten: Onze manege en tankstation Leus aan de Baniersweg.

Kleding brengen naar de manege

Heb je de huis aan huis inzameling gemist? Breng dan je oude kleding naar de manege van De Gravenruiters aan de Plesmanweg 1c in Almelo. Je kunt ook je oude kleding afleveren bij tankstation Leus aan de Baniersweg 36. Het hele jaar door staan hier blauwe containers voor kledinginzameling. De opbrengst komt ten goede aan het paardrijden voor mensen met een beperking.

SHARE THIS