Afscheid vrijwilligers Huifbedrijden
/ by /   Blog / 0 comments

Huifbed vrijwilligers in het zonnetje gezet

Eerste seizoenshelft huifbedrijden met gezellige barbecue afgesloten

Barbeque

Afgelopen donderdag hebben de menners, gastvrouwen en heren van het huifbedrijden van de Gravenruiters met een gezellig barbecue de eerste seizoenshelft afgesloten. Vanwege het ruimtegebrek door de Almelose Ruiterdagen is de manege aan de Bosrand vier weken niet beschikbaar. Gelukkig gaat na deze pauze, met behulp van de inzet van onze vrijwilligers, het huifbedrijden in de zomer gewoon door! Onze deelnemers hoeven dus niet lang te wachten op hun volgende ritje!

Menners in het zonnetje gezet

Tijdens de barbecue zijn menner Harrie Mulder en gastvrouwen Betsie Leurink en Gonnie Mulder in het zonnetje gezet. Na 1,5 jaar hebben Gonnie en Betsie afscheid genomen als gastvrouw bij het huifbedrijden. Ook Harrie neemt afscheid en zal niet meer als menner op het huifbed rijden.

Al 3 jaar lang huifbedrijden

In 2012 heeft Harry een grote bijdrage geleverd aan het opzetten van het huifbedrijden bij de Gravenruiters. Hij is betrokken geweest bij de fabricage van het huifbed, de inkoop van de benodigde materialen en heeft actief meegedacht bij de ontwikkeling van het huifbedrijden. Voorzitter Peter van Heteren heeft het trio hartelijk bedankt voor hun inzet en betrokkenheid. Mede dankzij de inzet van Harrie, Gonnie en Betsie biedt het huifbedrijden nu al vier ochtenden per week plezier aan onze enthousiaste en groeiende groep deelnemers!

Een meer dan gezellige avond

Samen met hun collega’s en vrienden van het huifbedrijden werd het een gezellige avond, want de Gravenruiters biedt meer dan alleen paardrijden! Het huifbedrijden van de Gravenruiters voorziet in een regionale behoefte aan beweging, recreatie en ontspanning voor hen die daar weinig andere mogelijkheden toe hebben.

SHARE THIS