Jaarafsluiting 2017
/ by /   Blog, Nieuws / 0 comments

Jaarafsluiting 2017

Op 8 december 2017 zijn veel vrijwilligers van De Gravenruiters samengekomen bij Feijn voor de jaarafsluiting. Dat werd een gezellige avond onder het genot van een drankje. Daarbij kon ook iedereen langs een heerlijk stampottenbuffet.

Bedankje voor vrijwilligers

Tijdens die avond werden een aantal vrijwilligers die nooit te beroerd zijn om nog wat meer te doen voor De Gravenruiters dan ze standaard al doen, extra in het zonnetje gezet. Dat waren Tineke Janssen, Hans Derks, Harry Engelbertink, Harry Jonker, Harrie Oude Hergelink en Kas Spoelstra. Ook via deze weg worden deze vrijwilligers nogmaals voor hun inzet bedankt.

Quiz

Niek Steenhagen wist iedereen voor het tweede opvolgende keer door het afgelopen jaar heen te loodsen aan de hand van quizvragen. Anthon Sjoers en ‘teamgenoten’ wisten uiteindelijk daarbij de wisseltrofee te bemachtigen.

Vertrouwenscontactpersoon

Het informatieve deel van de avond werd verzorgd door Kirsten Nijhuis en Hans Derks.
Kirsten, onze nieuwe vertrouwenscontactpersoon, vertelde over het hoe en waarom van de vertrouwenscontactpersoon, wat ze voor de ruiters en vrijwilligers kan betekenen en hoe ze is te bereiken.
Hans vertelde over de voortgang van het project organisatieontwikkeling en vermeldde hierbij de eerste resultaten.

Veel gezelligheid en muziek

Daarna was er nog volop gelegenheid om met elkaar over van alles kletsen.
Kenneth Hiwat zorgde voor muzikaal genot. Met zijn muziekinstallatie en zangtalent wist hij een zeer gemoedelijke en gezellige sfeer te creëren. Menigeen zong een stukje met hem mee.

Bij vertrek werd iedere bezoeker nog verblijd met een lekkere kerststol.

Foto’s van de jaarafsluiting vind je in ons fotoalbum.

SHARE THIS