collecte-Fonds-verstandelijk-gehandicapten
/ by /   Blog, Nieuws / 0 comments

Junior burgemeester geeft startsein collecte Fonds verstandelijk gehandicapten

Op de manege van De Gravenruiters heeft junior burgemeester Bente van Houttum het startsein gegeven voor de collecte van het Fonds verstandelijk gehandicapten. Van 25 t/m 30 september wordt er in Almelo en Wierden gecollecteerd om de wereld van mensen met een verstandelijke beperking te vergroten.
Junior burgemeester Bente is vrijwilliger bij De Gravenruiters en helpt mensen met een verstandelijke beperking. Maar liefst 50% van het lokaal opgehaalde geld komt ten goede aan activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking bij De Gravenruiters.

Wilt u weten waar u voor geeft?

Onze jonge vrijwilligers vertellen het u graag:

Wij zijn De Gravenruiters

Wij maken het mogelijk voor gehandicapten om te paardrijden of op het huifbed te liggen. Als gehandicapten niet op het paard kunnen zitten dan kunnen ze op het huifbed liggen. Dan liggen ze op een doek waar de paarden onder lopen. Dat geeft ze het gevoel alsof ze op het paard zitten.
Albert die ook op de manege rijdt vindt het ook heel leuk op de manege. Hij ment ook elke donderdag.
We hebben ook het meidenproject voor kinderen die iets mee hebben gemaakt dat niet zo leuk was of voor kinderen die heel onzeker zijn.
Je kunt van alles doen bij ons. Zelfs kinderfeestjes. Het is altijd gezellig.
Maar om dit allemaal mogelijk te maken hebben we u steun nodig vanaf 25 t/m 30 september komen allemaal vrijwilligers langs de deur om dit mogelijk te maken.
Dus steun de gehandicapten. Het geld is voor de gehandicapten. Als mensen 5 euro geven is de helft voor het Fonds verstandelijk gehandicapten en de helft voor De Gravenruiters.

Laura, Dewy & Floortje

Wij zijn De Gravenruiters

SHARE THIS