Kleinvee Ram Ooi Lam
/ by /   Nieuws / 0 comments

Nieuwe bewoners manege

Gisteren mochten we op 5 mei nieuwe bewoners op onze gezellige manege verwelkomen.
Familie Schaap voelde zich met hun twee dagen oude lammetje direct thuis. En meneer de Haan bleef in de buurt van zijn vriend de Ram. Ook al was hij best nieuwsgierig welke kippen er nog meer rondlopen bij de Gravenruiters.

Kleinvee op de manege

In samenwerking met Aveleijn is er op onze manege een plek gemaakt waar kleinvee gehouden kan worden. De dagbesteding van Aveleijn zal in samenwerking met de Gravenruiters de dieren verzorgen. Met een mooie afrastering en een prachtig hok waren we klaar voor de ontvangst van nieuwe bewoners. De eerste dieren kwamen eerder dan verwacht. De Dierenbescherming zocht een nieuw onderkomen voor familie Schaap met hun 2 dagen oude lammetje en meneer de Haan. Met de dierenambulance zijn onze nieuwe bewoners naar hun nieuwe thuis gebracht. De dierenarts van de Dierenbescherming heeft ze onderzocht en de juiste verzorging gegeven.

Welkom

We zijn blij dat we samen met Aveleijn onze nieuwe bewoners een beter leven kunnen geven en bedanken de Dierenbescherming en iedereen die daar een aandeel in heeft gehad.
Wil jij onze nieuwe vrienden ook welkom heten, en het kleine schattige lammetje met eigen ogen bekijken, kom dan langs bij de Gravenruiters!

Kijk ook op ons Youtube kanaal voor bewegende beelden.

SHARE THIS