Heutink ICT geeft De Gravenruiters een laptop
/ by /   Nieuws / 0 comments

Heuting ICT geeft De Gravenruiters een nieuwe laptop

De Gravenruiters heeft een nieuwe laptop gekregen van Heutink ICT. Rogier Borggreve, algemeen directeur van Heutink ICT, kwam zelf naar de manege van De Gravenruiters om de laptop te overhandigen.

De Gravenruiter blij met nieuwe laptop

Niek Steenhagen, bestuurslid van De Gravenruiters, is erg blij met de laptop. Voor onze administratie is goed werkende ICT van groot belang. Tijdens de brand van 16 februari is de oude laptop in de vlammen opgegaan. Een leen laptop van een ouder bood tijdelijk een welkome oplossing. Door de gift van Heutink ICT kunnen we weer een tijd vooruit.

Kennismaken met De Gravenruiters

Tijdens de overhandiging van de laptop kon op de manege kennis worden gemaakt met de activiteiten van De Gravenruiters. Vrijwilligers waren de pony’s Arthur en Gretta aan het inspannen voor het Huifbed. Even later konden meervoudig gehandicapte ruiters genieten van het bewegen in een bed bovenop twee paardenruggen. Ondertussen werden op de manege de paarden en andere dieren verzorgd. Tijdens de rondleiding kreeg de heer Borggreve uitleg over de andere activiteiten van De Gravenruiters. Zoals het Aangepast paardrijden, het Mennen en het Meidenproject.

Leren en ontwikkelen

Heutink ICT heeft als doel dat kinderen met behulp van ICT steeds beter kunnen leren. De uniek verbindende activiteiten van De Gravenruiters zorgen ervoor dat onze ruiters en vrijwilligers van elkaar leren en zichzelf kunnen ontwikkelen. Een mooie link met Heutink ICT.

SHARE THIS