Nieuwjaarsreceptie gemeente Almelo 2017
/ by /   Nieuws / 0 comments

Nieuwjaarsfestival

Nieuwjaarsfestival 2017

De gemeente Almelo luidde op zaterdag 7 januari met een Nieuwjaarsfestival het jaar 2017 in. Voor De Gravenruiters, maar zeker voor onze junior burgemeester Bente van Houttem, was dit een bijzonder moment. Samen met haar collega Anouck van der Heiden speelden de junior burgemeesters een belangrijke rol in de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Arjen Gerritsen.

Junior burgemeester Bente

Tijdens de nieuwjaarstoespraak werd Bente door burgemeester Arjen Gerritsen geïnterviewd over haar belevenissen als junior burgemeester. Na haar uitverkiezing op 17 november  is Bente uitgenodigd op het stadhuis waar ze een rondleiding heeft gekregen en uitleg over het werk van de gemeente. Ook vertelde Bente over het bezoek aan de Efteling. De winnaars van de Junior stadsprijs krijgen een geldbedrag. Dat heeft Bente besteed door samen met haar familie en vrienden naar de Efteling te gaan.

Nieuwjaarsfestival

Op de Waterboulevard werden de bezoekers ontvangen met warme chocolademelk en kniepertjes. Binnen had het nieuwjaarsfestival een zeer divers programma. Op twee podia traden verschillende Almelose artiesten op met een breed muzikaal repertoire. Deze activiteiten omlijstten tijdens de sfeervolle avond de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Arjen Gerritsen.

SHARE THIS