NOACH overhandiging cheque
/ by /   Nieuws / 0 comments

NOACH geeft €1000,- aan de Gravenruiters!

De soberheidsactie en workshopmarathon van wijkgemeente NOACH in de Schelfhorst, hebben een prachtig bedrag van €1000,- opgebracht voor de Gravenruiters.

Cheque voor de Gravenruiters

Zondagochtend 19 april is tijdens de kerkdienst door jeugdouderling Gonneke Bennes een symbolische cheque overhandigd aan voorzitter Peter van Heteren. Het bedrag komt volledig ten goede aan het werk van de stichting.

Workshopmarathon

NOACH, de kerk in de Schelfhorst (Binnenhof 51), heeft op zaterdag 21 maart een workshopmarathon gehouden. Er zijn diverse workshops gegeven zoals: sieraden maken, dieren tekenen voor (groot)ouders, pizza bakken en mandala tekenen. Voor een klein bedrag van €5,- konden men meedoen. De opbrengst ging volledig naar De Gravenruiters, waar mensen met een handicap onder professionele begeleiding aangepast kunnen pony/paardrijden en waar meiden met sociaal emotionele problemen via het Meidenproject volledig opbloeien.  De vijf euro van de deelnemers was nog nooit zo goed besteed: u leert iets nieuws, doet iets leuks èn draagt bij aan het geluk van een heleboel mensen.
De workshopmarathon wordt georganiseerd in het kader van de soberheidsactie in de 40-dagentijd.

Dankbaar

De Gravenruiters wil iedereen die zich voor dit resultaat heeft ingezet bedanken. Met deze steun hopen we in de toekomst nog meer mensen het werken met en beleven van paarden aan te bieden. Samen kunnen we hierdoor een meerwaarde creëren voor de maatschappij.

SHARE THIS