De-Gravenruiters - Rabo-Clubkas-Campagne
/ by /   Nieuws / 0 comments

Rabo Clubkas Campagne

Stem op De Gravenruiters!

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten van deze bank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2019 vastgesteld op maar liefst € 200.000,-. Niet de Rabobank, maar haar klanten bepalen welke vereniging of stichting een financiële bijdrage verdient. Een bijdrage waarmee De Gravenruiters paardrijden aan kan bieden aan mensen met een beperking. Van 19 maart t/m 7 april kunnen klanten van de Rabobank hun stem uitbrengen.

Wie kunnen er stemmen?

De klanten van de Rabobank bepalen hoe het totaalbedrag wordt verdeeld onder de deelnemende ‘clubs’. Elke klant vanaf twaalf jaar ontvangt drie stemmen, waarvan er maximaal twee op De Gravenruiters uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard.
Ook de derde stem moet verplicht uitgebracht worden om het stemmen definitief te maken.

Hoe kun je stemmen?

Alle klanten die bij de Rabobank Noord en West Twente bankieren en 12 jaar en ouder zijn, krijgen van de Rabobank een persoonlijke stemcode. Deze code wordt rond 19 maart per post of per e-mail toegestuurd. Dus houd je mailbox en brievenbus in de gaten. Controleer ook je postvak met ongewenste e-mail/SPAM.

Stemmen kan alleen online, via een speciale stemsite. Deze is ook per smartphone toegankelijk. Klanten van de Rabobank die niet zelf online kunnen stemmen mogen met hun stemkaart naar één van de kantoren komen. De Rabobank helpt u graag met het uitbrengen van de stemmen.

Wanneer kun je stemmen?

Van 19 maart t/m 7 april kun je stemmen. Er valt € 200.000,- te verdelen over de deelnemende clubs.
Ben je klant van de Rabobank en draag je De Gravenruiters een warm clubhart toe… breng dan één of nog beter twee stemmen uit op De Gravenruiters!

SHARE THIS