logo sensata
/ by /   Nieuws / 0 comments

Sensata aan de slag bij de Gravenruiters

Vrijdag 2 oktober heeft Sensata de Gravenruiters geholpen met het schoonmaken van de reclameborden en het schilderen van het hekwerk langs de Plesmansweg.

Kennismaken op de Slingerbeurs

Tijdens de Slingerbeurs hebben de Gravenruiters nader kennis gemaakt met noaber Sensata. Er werd afgesproken dat als er in de drukke agenda’s ruimte was Sensata met haar medewerkers de Gravenruiters zou ondersteunen bij een klus op de manege.

Sensationeel resultaat!

Onder het genot van een kopje koffie en een krentenbol is iedereen welkom geheten door onze voorzitter. Door de voorbereidingen van Erwin kon Sensata direct aan de slag met het schoonmaken van de reclameborden. Nadat al het vuil verwijderd was kwam al snel uit de verf dat de heren en dame over schilder talenten beschikken. In een paar uur is een groot deel van het hekwerk in de verf gezet. Samen met de glimmende reclameborden een sensationeel resultaat!!

Meer dan alleen schilderen

Graag willen de Gravenruiters ook iets van zichzelf laten zien en vertellen wat er allemaal mogelijk is. Onze ruiters Carmina en Noraly hebben daarom in een krachtig betoog verteld over hun eigen ervaringen bij de Gravenruiters. Stagiaire Janneke heeft verteld wat zij bij de Gravenruiters kan leren, maar vooral ook welke bijdrage ze kan leveren aan de activiteiten bij de Gravenruiters en het ontwikkelen van talenten bij ruiters en deelnemers. Afsluitend was er een rondleiding over de manege.

De Gravenruiters wil Sensata en vooral Olaf, Melis, Koen, Alexander en Edwin bedanken voor hun inzet en organisatie!

SHARE THIS