Stichting De Gravenruiters en Specsavers steunt
/ by /   Nieuws / 0 comments

Stem op De Gravenruiters voor Specsavers steunt!

Breng uw stem uit op De Gravenruiters en steun het paardrijden voor mensen met een beperking.

Vanaf 23 november t/m 30 november 10.00 uur kun u uw stem uitbrengen voor de actie Specsavers steunt.

Stem op De Gravenruiters en help het paardrijden voor mensen met een beperking.

Stem!

Steun het paardrijden voor mensen met een beperking en klik op de stembutton!

Per e-mailadres kun u eenmaal stemmen. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, komt u op een stempagina. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. (Let op: de e-mail kan in uw spam terecht komen.) Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt.

U kunt uw doel een extra stem geven door het doel een +1 te geven. Gebruik hiervoor de Google+ button op de pagina van uw goede doel of de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.

Stemronde sluit op 30 november

Op 30 november (10.00 uur) sluit de stemperiode. Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top 3 bepaald, het winkelteam Almelo kiest vervolgens uit de top 3 een winnaar. Voor dit goede doel wordt een jaar lang gespaard. Op 7 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Donatie aan het goede doel

Aan het einde van de spaarronde wordt gekeken hoeveel geld een winkel bijeen heeft gebracht. Dit kan 50/50 worden verdeeld over de twee goede doelen, maar het kan ook anders worden verdeeld. Dat bepalen de klanten. In de meeste Specsavers-winkels staan twee spaarpotten, voor het lokale doel en het landelijke doel, waar een klant per aankoop symbolisch een muntje in kan doen. De donaties per doel variëren tot nu toe van een paar honderd tot een paar duizend euro.
Per klant die een montuur of hoortoestel koopt doneert elke Specsavers-winkel automatisch een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. Klanten doneren in principe niet, maar geven symbolisch met een muntje in een spaarbox aan welk doel ze willen ondersteunen. Zo wordt in een jaar tijd een mooi bedrag bijeen gespaard voor de begunstigde goede doelen.

SHARE THIS