Instructeur bij De Gravenruiters
/ by /   Nieuws, Vacatures / 0 comments

Vacature Instructeur paardrijden

Vacature(s) Instructeur paardrijden

Ben jij een energieke paardrij-instructeur die van elke paardrijles iets moois weet te maken? Is jouw dag weer goed wanneer je een actieve rol hebt gespeeld in de ontwikkeling van een organisatie die het leven van mensen met en zonder beperking leuker maakt? Word dan instructeur paardrijden bij De Gravenruiters in Almelo.

Wie we graag ontmoeten

We zijn op zoek naar (een) gediplomeerd paardrij-instructeur(s). Als instructeur bij
De Gravenruiters verzorg je de lessen voor het Paardrijden Plus, Meidenproject  en/of het Aangepast paardrijden. De Gravenruiters zoekt (een) instructeur(s) voor de maandag. Eventueel zijn er uitbreidingsmogelijkheden naar de dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Wij vragen een flexibele houding, waarin je bereid bent om binnen het team instructie taken van elkaar over te nemen.
Het is prettig als je zelfstandig, geduldig en betrouwbaar bent. Je beschikt over een gezonde dosis empathie en verantwoordelijkheidsgevoel. Het is erg handig als je goed kunt improviseren en grenzen kunt stellen, want deze eigenschappen komen goed van pas bij je takenpakket.

Jouw toekomstige takenpakket

Wanneer je instructeur bij De Gravenruiters wordt hebt het volgende takenpakket:

  • Het begeleiden c.q. lesgeven aan ruiters met en zonder beperking.
  • Leidinggeven aan paardrij-activiteiten.
  • Het waarborgen van veiligheid.
  • Begeleiding en aansturing van vrijwilligers.
  • Zorgen voor een goede gang van zaken voor, tijdens en na de lessen.
  • Zorg dragen voor een goede sfeer.
  • Adviseren en overleg voeren over de ontwikkeling van de organisatie.
  • Professionele kwaliteit waarborgen.

Solliciteren?

Wil jij graag op deze vacature solliciteren of heb je er nog vragen over? Stuur dan je motivatie met CV, ter attentie van Hans Derks, naar sollicitatie@degravenruiters.nl of bel voor meer informatie naar 06 – 26 70 27 39.

Over De Gravenruiters

De Gravenruiters maakt het sinds 1972 mogelijk dat mensen met en zonder beperking, onder professionele begeleiding kunnen paardrijden en met paarden kunnen omgaan. We bieden een unieke verbinding tussen paardrijden, huifbedrijden, jeugdhulpverlening, sociale re-integratie en dagbesteding, waarmee we ons sterk maken voor beweging, ontspanning en therapie voor mensen die daar minder mogelijkheden toe hebben.

SHARE THIS