Paard knuffelen
/ by /   Vacatures / 0 comments

Draag bij aan het geluk van onze ruiters

Heb je geen vacature gezien die bij je past, maar heb je wel talenten waarmee je De Gravenruiters graag wilt helpen.
Stuur ons een open ‘sollicitatie’ en dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe jij met jouw talent onze ruiters kan helpen.

Heb jij talenten die je in wilt zetten voor De Gravenruiters?

  • Als vrijwilliger van De Gravenruiters draag je bij aan het geluk van onze ruiters. Pas wanneer je omgeving gelukkig is, kun jij ook echt gelukkig zijn.
  • Als vrijwilliger van De Gravenruiters ontwikkel je mogelijkheden en talenten en vergroot je de wereld van een ander, maar ook die van jezelf.
  • Als vrijwilliger van De Gravenruiters krijg je waardering van mensen die afhankelijk zijn van jouw hulp.

    Wij zoeken vrijwilligers die waarde willen toevoegen aan het leven van onze ruiters.
           Naast een voldaan gevoel kun jij er zelf ook veel van leren! Dus mis deze kans niet! 

Meedoen?

Help jij onze ruiters met beperking aan een stralende lach van oor tot oor en wil je graag meedoen op onze manege? Neem dan contact met ons op.

Ook heel belangrijk om te lezen

Heb je nu geen tijd om onze ruiters te helpen met vrijwilligerswerk? Denk dan als je wilt in de toekomst aan ons, want we zijn natuurlijk super trots en blij met je wanneer je bij ons vrijwilliger wordt. Er is wel iets wat we heel erg belangrijk vinden wanneer je bij ons vrijwilliger bent. Je hulp is vrijwillig, maar niet vrijblijvendOvermacht natuurlijk daargelaten.We zouden het heel fijn vinden als we op je kunnen rekenen, zodat onze cliënten continuïteit in hun lessen blijven houden. Onze cliënten met een beperking kunnen namelijk niet zonder de hulp van vrijwilligers. Denk je dat je iets kunt bijdragen of ken je iemand die dat ook wil? Neem contact met ons op!

SHARE THIS