Banner Vrijwilligersmarkt
/ by /   Nieuws / 0 comments

Vrijwilligersmarkt

Op woensdag 5 oktober van 17.30 – 19.00 uur organiseert Scoop Vrijwilligers een gezellige, informatieve en inspirerende vrijwilligersmarkt met maatschappelijke en maatschappelijk betrokken organisaties in het stadhuis. Ook stichting ‘de Gravenruiters’ is op deze markt aanwezig. De markt is bedoeld voor álle bewoners van Almelo e.o. die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk of vrijblijvend willen rondkijken.

Vrijwilligersmarkt

Op de vrijwilligersmarkt zijn 50 organisaties aanwezig die een groot en veelzijdig aanbod aan vrijwilligersvacatures aanbieden. Vrijwilligerswerk levert jezelf veel op: waardering, inspiratie, een nieuw netwerk of een tussenstap naar betaald werk. Bezoekers maken kans op bioscoopkaartjes van Movie Unlimited!

Ons aanbod

‘De Gravenruiters’ biedt meer dan alleen paardrijden! Wij bieden een omgeving waarin talenten worden gestimuleerd en ieders kwaliteiten tot hun recht komen. Paarden zijn hierin een middel en met onze uniek verbindende activiteiten creëren ‘de Gravenruiters’ meerwaarde voor deelnemers en maatschappij. Het belangrijkste wat wij aanbieden is misschien wel onze ‘manegebeleving’. De sfeer die wij weten te creëren, het buiten bezig zijn met paarden en anderen dieren, de verbinding tussen onze diverse doelgroepen ondersteund door de vele vrijwilligers, zorgt ervoor dat mensen het vertrouwen vinden zichzelf en talenten van anderen ontwikkelen.

Vrijwilliger bij de Gravenruiters

‘De Gravenruiters’ is een organisatie die draait op de inzet van vrijwilligers. Zowel in het aanbieden van paardrijden aan mensen met een beperking als in de ondersteunende taken zoekt ‘de Gravenruiters’ naar mensen die een bijdrage willen leveren aan onze uniek verbindende activiteiten.

Enkele voorbeelden wat vrijwilligers voor ‘de Gravenruiters’ betekenen:
Assisteren bij paardrijden voor gehandicapten.

  • Het mennen van het huifbed en menwagen.
  • Als gastheer of gast vrouw onze deelnemers, ouders en vrijwilligers ontvangen.
  • Het bijhouden van de administratie.
  • Ondersteunen in het onderhouden van onze accommodatie.
  • Via externe communicatie ervoor zorgen dat elke Almeloër ‘de Gravenruiters’ kent
  • Het ontwikkelen van dagbesteding binnen onze uniek verbindende formule.
  • Op bestuurlijk niveau zoeken naar verbindingen in de stad.

Wil jij bijdragen aan het bereiken van elkaars en gemeenschappelijke doelen bij ‘de Gravenruiters’ Laat je dan inspireren op de vrijwilligersmarkt!

Of laat via info@degravenruiters.nl weten hoe jij ‘de Gravenruiters’ kan versterken.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vrijwilligersmarkt vind je bij Scoop.

SHARE THIS