Fonds-Gehandicaptensport
/ by /   Nieuws / 0 comments

Collecteer voor Fonds Gehandicaptensport

Van 29 maart t/m 4 april gaan Fonds Gehandicaptensport en De Gravenruiters collecteren.
Voor deze collecte is De Gravenruiters op zoek naar collectanten.

Steun gehandicaptensport en collecteer

De Gravenruiters zoekt collectanten in Almelo en Wierden. Met de collecte help jij ook De Gravenruiters! Van de lokale opbrengst is 50% voor het Aangepaste paardrijden voor mensen met een beperking.
Maak sport en beweging voor iedereen mogelijk! Collecteer in je eigen straat en lever jouw sportieve bijdrage!

Geef je op als collectant.

Collecteer voor Fonds Gehandicaptensport

Fonds Gehandicaptensport zet zich in voor alle sporters met een zintuiglijke-, verstandelijke- en/of lichamelijke handicap. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Vaak zijn kostbare aanpassingen
aan sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie noodzakelijk, denk aan tilliften, sportrolstoelen, of aangepast sanitair. Ook hebben gehandicapte sporters vaak extra begeleiding en/of speciaal vervoer nodig.

Collecteer voor De Gravenruiters

De Gravenruiters vraagt jouw hulp tijdens de collecteweek in Almelo en Wierden. Van 29 maart t/m 4 april kun jij een sportieve bijdrage leveren aan de gehandicaptensport. Geef je op als collectant. Je kunt zelf aangeven in welke straat je wilt lopen. Samen lopen maakt het leuker en zorgt voor de dagelijkse beweging!

Meer doen?

Wil jij graag meer doen en je inzetten voor de organisatie van de collecte of als wijkhoofd zorgen voor een goed verloop van de collecte in je eigen wijk?
Kijk dan hier voor meer informatie en neem contact met ons op!

SHARE THIS