Kledinginzameling

Kledingcontainer VPGO

Kledinginzameling

De kledinginzameling is een belangrijke inkomstenbron van De Gravenruiters. Gebruikte kleding en schoenen (per paar vastgebonden) kunnen in plastic zakken in de daarvoor bestemde container op de manege aan de Plesmanweg 1c worden ingeleverd. De opbrengst is voor De Gravenruiters.

Wilt je De Gravenruiters ondersteunen kijk dan in je kledingkast en lever je niet gebruikte en oude kleding in op de manege!

Kledinginzameling VPGO

Tankstation Leus (Baniersweg)

Bij tankstation Leus aan de Baniersweg 36 in Almelo kan ook kleding worden ingeleverd. De opbrengst van deze kledingcontainer komt ten gunste van De Gravenruiters. Met uw oude en gebruikte kleding bieden wij onze ruiters beweging, plezier en geluk.

Vrachtwagen VPGO-kledinginzameling

Huis aan huis

Door de Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost wordt er in diverse gemeenten huis aan huis kleding ingezameld.
Onder het motto:

Uw gebruikte en oude kleding houdt onze gehandicapte ruiters in het zadel!

Krijgt elk huishouden een speciale plastic zak in de brievenbus welk op een bepaald tijdstip aan straat wordt opgehaald met onze eigen herkenbare vrachtwagen.

De opbrengst van al deze inzamelingen wordt verdeeld onder de verschillende Overijsselse stichtingen die paardrijden voor mensen met een beperking mogelijk maken. De Gravenruiters is een van deze stichtingen.

De Gravenruiters verzorgt de publiciteit van de kledinginzameling in de gemeenten Almelo en Tubbergen.

Logo VPGO

VPGO

De Vereniging Paardrijden Gehandicapten Oost (VPGO) is een overkoepelende vereniging waar stichtingen uit oost Nederland bij zijn aangesloten die het paardrijden mogelijk maken voor ruiters met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

De VPGO ondersteunt haar leden door een platform te bieden om kennis en ervaring uit te wisselen en biedt financiële ondersteuning door de verkoop van gebruikte kleding. De Gravenruiters is als lidstichting aangesloten bij de VPGO.

Container voor kledinginzameling
Wat mag in de kledingcontainer
Kledingzak inzameling VPGO