Collecte HandicapNL ondersteund het Huifbedrijden
/ by /   Blog, Nieuws / 0 comments

De Gravenruiters zoekt collectanten

De Gravenruiters zoekt collectanten

De Gravenruiters collecteert voor HandicapNL en zoekt collectanten in de gemeenten Almelo en Wierden. Met de collecte help je ruiters met een handicap in jouw omgeving. Van het door jou opgehaalde geld komt 50% ten goede aan activiteiten voor mensen met een handicap bij De Gravenruiters.
Van 23 t/m 28 september kun jij helpen door in je eigen buurt een uurtje te collecteren.

HandicapNL

Elk jaar gaan in de laatste week van september duizenden collectanten op pad om te collecteren voor HandicapNL. Dankzij de opbrengst steunt HandicapNL allerlei projecten en activiteiten voor mensen met een handicap.
HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken, waarin je weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt.

Help mee en geef je op als collectant!

Van 23 t/m 28 september kun jij met een kleine tijdsinvestering veel betekenen voor mensen met een handicap. Collecteer bij jou in de buurt.
Doe mee en geeft je op via: www.degravenruiters.nl/handicapnl/

De Gravenruiters

De Gravenruiters zet zich in voor mensen met een handicap. Aangepast paardrijden, Mennen of Huifbedrijden, er zijn diverse activiteiten mogelijk op onze manege waar iedereen zich welkom voelt.

SHARE THIS