Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Digitale Collecte Fonds Gehandicaptensport

21 maart - 4 april

Fonds Gehandicaptensport

De Gravenruiters gaat digitaal collecteren voor Fonds Gehandicaptensport.
De helft van de opbrengst gedoneerd via de digitale collectebus en QR-code van De Gravenruiters is voor het paardrijden voor mensen met een handicap bij De Gravenruiters. 

Geen collectant aan de deur

Van 29 maart t/m 4 april zou de landelijke collecte van Fonds Gehandicaptensport plaatsvinden. De Gravenruiters zou met tientallen collectanten langs de deuren gaan in Almelo en Wierden.
Door de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) is de fysieke collecte afgelast.

Digitaal collecteren

Fond Gehandicaptensport en De Gravenruiters gaan digitaal collecteren voor de gehandicaptensport.

Digitaal doneren voor Fond Gehandicaptensport en De Gravenruiters kan via de digitale collectebus van De Gravenruiters.
Of door het scannen van de onderstaande QR-code. Doneren kan via jouw mobiel bankieren app.

Alleen wanneer je op deze twee manieren doneert is de helft van je gift voor De Gravenruiters. 

Digitale collectebus De Gravenruiters
Digitale collectebus van De Gravenruiters

 

QR-code Collecte FGS - De Gravenruiters 2020
QR-code De Gravenruiters

Steun het paardrijden voor mensen met een handicap

De Gravenruiters laat mensen met specifieke talenten sporten en bewegen met behulp van paarden.
Door de Coronacrises heeft De Gravenruiters haar activiteiten moeten afgelasten. De verzorging van onze paarden en daarmee gepaarde kosten lopen echter wel door.
De opbrengst van de huis aan huis collecte worden gebruikt om het paardrijden voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Inkomsten die we slecht kunnen missen. Doneer daarom juist nu! 

Om de ruiters bij De Gravenruiters paard te laten rijden zijn speciale hulpmiddelen noodzakelijk. Er is extra ondersteuning nodig van vrijwilligers en instructeurs. De extra begeleiding, specifieke opleiding en materialen kosten veel geld. De helft van je donatie in de digitale collectebus van De Gravenruiters is voor het organiseren van activiteiten voor onze ruiters.  

Wekelijks hebben vele gehandicapte sporters bij De Gravenruiters plezier tijdens het Aangepast paardrijdenMennen of Huifbedrijden. Voor veel van de ruiters is het bewegen met een paard de enige mogelijke sportieve activiteit. Het geeft hen plezier, ontspanning en heeft een therapeutisch effect.

Deel onze digitale collectebus

Met onze collectanten die huis aan huis collecteren weten we jaarlijks vele mensen te bereiken. Graag willen we minstens zoveel mensen bereiken met deze digitale collecte. Jij kan ons daarbij helpen. 
Deel de digitale collectebus van De Gravenruiters via Social Media, WhatsApp of de e-mail met je familie, vrienden en collega’s of stuur een Tikkie.
Klik op de link en gebruik de buttons om te delen. 

Fonds Gehandicaptensport

In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap. Voor deze mensen is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk. Zodat iedereen met een handicap, dicht bij huis, de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten. Sporten met een handicap is helaas nog niet vanzelfsprekend. Vaak zijn aanpassingen noodzakelijk. Bijvoorbeeld aan sport-, en spelmateriaal of de sportaccommodatie. Daarnaast is er vaak extra begeleiding en speciaal vervoer nodig. Dat kost geld, veel geld. Fonds Gehandicaptensport is voor het ondersteunen van gehandicaptensport voor een groot deel afhankelijk van de jaarlijkse collecte. Doneer daarom juist nu aan de digitale collecte voor Fonds Gehandicaptensport.

Gegevens

Begin:
21 maart
Einde:
4 april
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://gehandicaptensport.digicollect.nl/stichting-de-gravenruiters

Organisator

Fonds Gehandicaptensport
Telefoon:
020 - 737 21 70
E-mail:
info@fondsgehandicaptensport.nl
Website:
www.fondsgehandicaptensport.nl