Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open dag bij De Gravenruiters

28 september - 14:00 - 16:00

Paard verzorgen tijdens open dag bij De Gravenruiters

Kom op onze open dag!

Zaterdag 28 september is er vanaf 14:00 tot 16:00 uur een open dag bij De Gravenruiters. Op de manege aan de Plesmanweg 1c in Almelo kan iedereen kennismaken met het aanbod van De Gravenruiters.
Bij De Gravenruiters kunnen ruiters met een beperking paardrijden. Op onze gezellige manege kijken we vooral naar wat iemand wel kan! Met onze gediplomeerde en ervaren instructeurs en vele gemotiveerde vrijwilligers ontwikkelen we jouw talenten.

Voel je welkom en kom bij ons kennismaken!

Maak kennis met paardrijden

Een ritje maken in de menwagen, of op een van onze pony’s. Of wil je liever kijken naar een demonstratie van longeren, een springparcours of een open les? Op onze open dag is er de kans kennis te maken met de vele mogelijkheden bij De Gravenruiters.
Lijkt het je leuk om paard te leren rijden? Maak dan tijdens de open dag gebruik van ons speciale actietarief. Dus mis deze kans niet en kom op onze open dag en meld je aan.

Vele leuke activiteiten

Naast de paarden hebben we ook geiten, schapen en eenden. Je bezoekt ze op onze mini kinderboerderij. Heb je nog energie over? Kom dan springen op het springkussen. En heb je van dat alles trek gekregen, dan kun je ook een kleine snack eten op onze manege.

Help De Gravenruiters helpen

De Gravenruiters geeft mensen met en zonder beperking plezier en geluk door beweging met paarden. In onze Gravenruiters sfeer voel jij je snel welkom en krijg je de kans om jezelf op jouw eigen niveau te ontwikkelen.

Om dit mooie werk mogelijk te maken zoeken we vrijwilligers die met hun talenten het talent van onze ruiters willen helpen ontplooien. Als aspirant vrijwilliger kun je op de open dag ontdekken wat jij kan bijdragen aan het geluk en plezier van onze ruiters.

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.degravenruiters.nl/open-dag-2019

Locatie

De Gravenruiters
Plesmanweg 1c 7602 PD Almelo, Postbus 801 7600 AV Almelo
Almelo, Overijssel 7602 PD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0626702739
Website:
www.degravenruiters.nl