Kledingzakken VPGO - kledinginzameling
/ by /   Nieuws / 0 comments

Support met je oude kleding paardrijden voor gehandicapten

Woon je in gemeente Tubbergen en heb je nog kleding liggen waar je niets meer mee doet? Stop het in een kledingzak en maak Stichting Paardrijden Gehandicapten Oost er blij mee. Met de actie Kledinginzameling Paardrijden Gehandicapten in Tubbergen zorgen zij ervoor dat mensen met een handicap in Oost Nederland kunnen paardrijden onder professionele begeleiding. Van 18 t/m 20 juli worden de zakken huis aan huis opgehaald.

Waar gaat de opbrengst precies naar toe

De opbrengst komt ten goede aan maneges voor mensen met een handicap in Oost Nederland. In Almelo biedt De Gravenruiters mensen met een beperking de mogelijkheid om paard te rijden.
Het geld wordt onder andere besteed aan speciaal paardentuig dat het mogelijk maakt voor mensen met een handicap om op een paard te kunnen zitten, voor tilliften, paardenverzorging en het onderhoud van de maneges.

Wanneer ontvang je de kledingzak?

Inwoners van Gemeente Tubbergen ontvangen in de periode van 16 t/m 19 juli een kledingzak in de brievenbus. Zit alle kleding in de zak? Sluit de kledingzak dan goed af.

Ophaaldata kledingzakken

Zet de kledingzak op je stoep. De kledingzakken worden opgehaald door herkenbare auto’s van Kledinginzameling Paardrijden Gehandicapten van 18 t/m 20 juli. Op de kledingzak staat de precieze dag vermeld waarop de zak opgehaald zal worden.

Geen kledingzak ontvangen of opgehaald

Mocht je geen kledingzak hebben ontvangen of is de zak onverhoopt niet opgehaald? Neem dan contact op met Kledinginzameling Paardrijden Voor Gehandicapten Oost of bel 053-4339690.

SHARE THIS